free web templates

© Copyright 2020

Contact


Deze website is samengesteld voor de hele familie Lapré en een ieder die onze familie een warm hart toedraagt.

Heb je een vraag, een aanvulling of een suggestie voor onze site, neem dan gerust contact op.


Over deze website.

De website lapre.nl is geïnitieerd door mijn broer Erik Lapré.
Als een ware familieman heeft Erik zich jarenlang verdiept in onze afkomst en zo heeft hij er zo'n beetje zijn levenswerk van gemaakt om de stamboom van de familie Lapré uit te pluizen, een waar monikkenwerk. Zo heeft hij menigeen die ook maar iets over onze familie wist geïnterviewd en heeft hij (al dan niet samen met mijn vader) de nodige archieven in Den Haag, Delft, Leiden en Soerabaja uitgeplozen, op zoek naar informatie en aanknopingspunten om onze familiegeschiedenis zo compleet en juist mogelijk in kaart te brengen.
Op enig moment heeft hij de website lapre.nl opgezet, met name om alle informatie die hij inmiddels over onze familie vergaard had met de hele familie en ieder die geïnteresserd is in de familie Lapré te kunnen delen.

22 Oktober 2018 is Erik op 56-jarige leeftijd plotseling en onverwachts overleden.
Het beheer van de website heb ik nu op mij genomen, met enerzijds als doel vervolg te geven aan Erik's gedachtegoed.
Anderszijds heb ik de website in een nieuw jasje gestoken en wat items toegevoegd om lapre.nl een soort van ontmoetingsplek te laten zijn voor de familie.
Of ik de volhardendheid van Erik heb om net zo diep als hij deed te blijven graven om alle open eindjes van de stamboom in te vullen, betwijfel ik. Ik doe mijn best.

Waar mijn focus zeker zal liggen is het bijeen brengen, optimaliseren en het archiveren van (oude en nieuwe) familiefoto's. Zo hoeven deze waardevolle plaatjes en herinneringen niet verloren te gaan en kunnen we als familie allemaal over het foto-archief beschikken.

Klik maar wat door de verschillende menu's heen. Zo komt u de nodige interessante informatie, leuke wetenswaardigheden, dierbare (gezamenlijke ?) herinneringen en wellicht ook wel wat gezellige zin en onzin tegen.
Dat mag toch ook, op een Lapré-website ?!

Guido Lapré

- augustus 2020 -

© Copyright 2021