free html5 templates

© Copyright 2020

Meer van de familie Lapré

Mobirise

Link naar de site van Fred Lapré.

Fred Lapré vertelt over de goede tijd in Nederlands-Indië: Herinneringen uit zijn jeugd, het verlof naar Nederland en de verschillende bootreizen die hij meegemaakt heeft.
Maar ook verhaalt Fred Lapré over de roerige tijden die hij als buitenkamper beleefd heeft, zijn belevenissen tijdens de bersiap periode en zijn definitieve vertrek naar Holland.
Verder heeft Fred Lapré verhalen opgetekend over vrienden die (in ieder geval voor ons) ooms en tantes werden en bleven, zijn leven met onze moeder Ria Lapré-Verberckmoes en tal van anekdotes over zijn familie.

Een mengeling van persoonlijke herinneringen vol nostalgie die bovendien een mooi tijdsbeeld geven.

Mobirise

Indo in hart en nieren, toegewijd aan onze Indische achtergrond en bovendien bijzonder getalenteerd.
Ik citeer Shelly maar gewoon. Mooier dan dit kan ik niet omschrijven hoe Shelly in het leven staat en haar kunst uitdraagt:

“Onze koloniale geschiedenis is een deel van onze identiteit en heeft ons gevormd tot wie wij zijn, met alles wat erbij hoort. Het is de kunst om dit alles op positieve wijze over te dragen op hoog niveau, toegankelijk voor iedereen. Het gaat ons allemaal aan”.

Mobirise

Fred Lapré is nog al eens in de media verschenen.
Bij RTV Utrecht als senior Pokemon jager, bij RTL Late Night met zijn avonturen tijdens het geocachen, bij TV West in een item over de Tong Tong Fair en bij Andere Tijden met persoonlijke herinneringen aan die donkere periode. Ook schreef Fred Lapré zijn eigen boek met persoonlijke ervaringen: Si Kampret.

Mobirise

Link naar de site van de Lapré Band

De Lapré Band zit vol funk, muzikaliteit en vooral gezelligheid.
Door de jaren heen is de samenstelling wel eens gewijzigd, maar deze gasten treden al zo'n 25 jaar op bij feesten en festivals.
Momenteel is de bezetting:
De broers Raymond en Deef Kuiper (zonen van Mia Lapré), de broers Marcel en Hans Lapré (zonen van Oom Guus), Ko van Doorn (partner van René Lapré) en Angelo Franzen (aangewaaide "neef", zoals dat bij sommige "ooms" en "tantes" ook gebeurt).

Mobirise

Daan Lapré - De eerste 9 maanden

Still to come

Mobirise

In memoriam

Still to come

Mobirise

Komt hier uw (Lapré-) link ?

Still to come

© Copyright 2021